Menu
Super756 Reviews 4.2

Uit eten bij Restaurant Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden in Tytsjerksteradiel

Rijksstraatweg 36, Hurdegaryp - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden / telefoonnummer: 0511 475 700

Uit eten in Tytsjerksteradiel? Restaurant Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden bevindt zich in Tytsjerksteradiel en is gelegen in prachtige provincie Friesland. Ben je toevallig in de buurt van Tytsjerksteradiel, kom dan gerust eens langs bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden op adres Rijksstraatweg 36, Hurdegaryp. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 24 uur geopend
Dinsdag
: 24 uur geopend
Woensdag
: 24 uur geopend
Donderdag
: 24 uur geopend
Vrijdag
: 24 uur geopend
Zaterdag
: 24 uur geopend
Zondag
: 24 uur geopend

Maps