Algemene Voorwaarden

1. Indien u gebruik maakt van deze algemene voorwaarden, stemt u in met de inhoud van deze algemene voorwaarden. Alle hieronder genoemde punten zijn van toepassing op de ‘website’:

2. mijn-restaurant.nl, hierna als ‘mijn-restaurant.nl’ benoemd, draagt zorg om de inhoud van de website regelmatig bij te werken en de genoemde bedrijven te controleren. Toch is het mijn-restaurant.nl niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de bedrijfsinformatie zoals deze aangeboden wordt. Ook is het mijn-restaurant.nl niet aansprakelijk voor onjuiste vermeldingen van bedrijven die niet meer bestaan en/of niet meer op de aangegeven locatie hun bedrijf voeren.

3. mijn-restaurant.nl is niet aansprakelijk voor enkele vorm van schade die het directe of indirecte gevolg is van zet, taal- en drukfouten, evenals handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op de informatie zoals deze op de website wordt aangeboden en door de gebruiker is verkregen.

4. Alle informatie op de website kan op ieder moment door mijn-restaurant.nl worden gewijzigd of aangepast.

5. Alle gepubliceerde informatie op de website is auteursrechtelijk beschermd. Het vermenigvuldigen, bewerken, vertalen, opslaan of verwerken van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hier schriftelijk toestemming voor is gegeven door het mijn-restaurant.nl.

6. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor de websites en externe hyperlinks waartoe gelinkt worden op de website. Deze zijn afkomstig van google.