Menu
Super60 Reviews 4.3

Uit eten bij Restaurant SooFrench in Wassenaar

Van Hogendorpstraat 16F, Wassenaar - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over SooFrench


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij SooFrench / telefoonnummer: 070 201 5761

Uit eten in Wassenaar? Restaurant SooFrench bevindt zich in Wassenaar en is gelegen in prachtige provincie Zuid-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Wassenaar, kom dan gerust eens langs bij SooFrench op adres Van Hogendorpstraat 16F, Wassenaar. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de SooFrench

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Monday
: Closed
Tuesday
: 9 00 AM 5 00 PM
Wednesday
: 9 00 AM 5 00 PM
Thursday
: 9 00 AM 5 00 PM
Friday
: 9 00 AM 7 30 PM
Saturday
: 9 30 AM 5 00 PM
Sunday
: Closed

Maps