Menu
Super58 Reviews 3.9

Uit eten bij Restaurant Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele in Westerveld

Brink 36, Dwingeloo - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele / telefoonnummer: 0521 591 952

Uit eten in Westerveld? Restaurant Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele bevindt zich in Westerveld en is gelegen in prachtige provincie Drenthe. Ben je toevallig in de buurt van Westerveld, kom dan gerust eens langs bij Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele op adres Brink 36, Dwingeloo. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Restaurant/Pannenkoekenboerderij in de Zaagkoele

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 00 00 01 00
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: Gesloten
Vrijdag
: Gesloten
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: Gesloten

Maps