Menu
Super32 Reviews 4.6

Uit eten bij Restaurant Down Town Lichtenvoorde in Oost Gelre

Markt 1A, Lichtenvoorde - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Down Town Lichtenvoorde


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Down Town Lichtenvoorde / telefoonnummer: 0544 487 731

Uit eten in Oost Gelre? Restaurant Down Town Lichtenvoorde bevindt zich in Oost Gelre en is gelegen in prachtige provincie Gelderland. Ben je toevallig in de buurt van Oost Gelre, kom dan gerust eens langs bij Down Town Lichtenvoorde op adres Markt 1A, Lichtenvoorde. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Down Town Lichtenvoorde

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: 17 00 00 00
Vrijdag
: 17 00 00 00
Zaterdag
: 17 00 00 00
Zondag
: 17 00 00 00

Maps