Menu
Super480 Reviews 4.1

Uit eten bij Restaurant De Zon Hotel & Restaurant in Ommen

Voorbrug 1, Ommen - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over De Zon Hotel & Restaurant


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij De Zon Hotel & Restaurant / telefoonnummer: 0529 455 550

Uit eten in Ommen? Restaurant De Zon Hotel & Restaurant bevindt zich in Ommen en is gelegen in prachtige provincie Overijssel. Ben je toevallig in de buurt van Ommen, kom dan gerust eens langs bij De Zon Hotel & Restaurant op adres Voorbrug 1, Ommen. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de De Zon Hotel & Restaurant

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 24 uur geopend
Dinsdag
: 24 uur geopend
Woensdag
: 24 uur geopend
Donderdag
: 24 uur geopend
Vrijdag
: 24 uur geopend
Zaterdag
: 24 uur geopend
Zondag
: 24 uur geopend

Maps