Menu
Super340 Reviews 4.6

Taverne De Leeuw Van Vlaanderen in Gulpen-Wittem

Taverne De Leeuw Van Vlaanderen, Gulpen-Wittem

Uit eten in Gulpen-Wittem? Restaurant Taverne De Leeuw Van Vlaanderen bevindt zich in Gulpen-Wittem en is gelegen in prachtige provincie Limburg. Ben je toevallig in de buurt van Gulpen-Wittem, kom dan gerust eens langs bij Taverne De Leeuw Van Vlaanderen op adres Kapelaan Pendersplein 8, Gulpen. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Contactgegevens

    Adres
  • Kapelaan Pendersplein 8
  • 6271 BV
  • Gulpen
  • Nederland

Is dit uw vermelding?

Met een vermelding op mijn-restaurant.nl verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Claim uw vermeling

Hoe was jouw ervaring?

Geef een waardering voor je bezoek aan Taverne De Leeuw Van Vlaanderen

5 1 stem
Service
5 1 stem
Sfeer
5 1 stem
Eten/drinken
Abonneer
Laat het weten als er
guest
Service
Sfeer
Eten/drinken
1 Review
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anton van den Akker
Anton van den Akker
2 jaren geleden
Service :
     
Sfeer :
     
Eten/drinken :
     

Een restaurant waar je U tegen zegt maar welke je wel moet weten te vinden gezien het net buiten het centrumhart ligt van Gulpen

Het eten hier is maar met 1 woord te omschrijven: Subliem. Chef Tom weet als geen ander hoe hij zijn eten moet bereiden, en dat staat buiten kijf.
Alles wat hij creëert is op een dusdanige manier gepresenteerd waardoor je je in een luxe restaurant waant. De naam Taveerne (kroeg volgens wiki) verdoezeld dit een beetje gezien het geen kroeg is maar een top restaurant. laat je dan ook niet van de wijs brengen.
Je kunt merken dat hij er van geniet om zo iets moois en lekkers op een bord te mogen presenteren. Tom komt ook geregeld de keuken uit om zijn eten zelf te brengen. Hij maakt graag een praatje met de gasten, wat hem een toegankelijke Chef maakt welke weet wat hij doet.

Maxi weet je dan ook prima te adviseren (Tom uiteraard ook) welk wijntje of biertje waarbij gedronken kan worden. Dit is een gastvrouw op en top. Hartelijk, warm en altijd in voor een gezellig praatje.
Het blijft voor velen aanlokkelijk om in het centrum tussen alle drukte te blijven eten.
Ik kan helaas niets meer doen als aangeven dat het zich zeker loont om 100mtr verder te lopen voor een bord eten dat de andere restaurants ruimschoots overstijgt.
Laat je dan ook niet direct verleiden tot een stoeltje langs het riviertje in het centrum maar kies voor kwaliteit boven kwantiteit op een fijne rustige locatie waar je bediening met een glimlach krijgt.

Het lijkt een beetje een advertentie te worden, maar het is gewoon een feit in hoe wij dit restaurant zien. Als het minder is, dan zullen wij ook hier zeker iets van zeggen. Maar in dit geval kunnen wij enkel lovend zijn.

Tom en Maxi, graag tot een volgende keer!

Kaart

Bekijk restaurants in omgeving van Gulpen-Wittem

1
0
We stellen jouw review zeer op prijs!x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT