Ervaringen bij Bar Brasserie HAUT

4.6 · 5 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

Evelien Geers

Google review · 2 months ago

Mijn vorige review staat hier nog onder, maar vandaag hebben we op uitnodiging een revanche lunch gegeten en deze keer was alles op en top. Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel. Ons vertrouwen is hersteld. Bedankt hiervoor! Review 22-04-2025 Deze keer viel de lunch erg tegen, Oeufs Bénédicte met een waterige Hollandaise saus, die nergens naar smaakte en te hard gekookte eieren. En een erg droog broodje met gerookte ribeye en Emmentaler kaas. Er werd wel gevraagd of we wat anders wilden, het gevraagde citroen meringue gebakje was van het huis, maar deels nog bevroren en de meringue nog vloeibaar. Jammer, want vorige keren, was het altijd goed eten. Serveerster deed overigens haar uiterste best.

Fred Buijs

Google review · 3 months ago

Gezellig brasserie leuke sfeer. Echt Frans maar niet te overdreven . Vriendelijk jong personeel bij binnenkomst namen ze onze jassen aan . Goede service. De bediening wist alles goed uit te leggen ze hadden goede kennis van de menu en wijn kaart . We begonnen met een heerlijke frois gra die was gedrengd in cognac en dat was heerlijk. Het hoofdgerecht was goed op smaak heerlijk. Of we in Frankrijk zaten te eten . Dessert was de beste tarte tin die ik in jaren heb gegeten. Het is mijn favoriete dessert in Frankrijk maar deze was echt super. Lekker warm en goed van smaak. Kortom. We hebben heerlijk gegeten goede vakkundige bediening en sfeer. Een restaurant waar we zeker terug komen . Top HAUT

Tim Linden

Google review · 3 months ago

Leuke vriendelijke vrouw die ons hielp en het hele restaurant onder controle had en lekkerste voorgerecht wat ik ooit heb gegeten. Maar ook de cote de boeuf en Italiaanse rode wijn waren heerlijk al met al top avond gehad!

Martijn Madern

Google review · 4 months ago

2x gegeten twee keer met gemengde gevoelens. De eerste keer was het eten heel lekker en de service vrij koeltjes en matig . En door het warme weer waren er ook veel vliegjes binnen. Laatst was het eten/de fondue die juist wat tegenviel en de service uitstekend, met helaas wat koude temperaturen buiten wat voelbaar in het restaurant was. Een kaasfondue Savoyarde moet naar mijn idee kaasfondue met producten uit de Savoie zijn. Hetzij vlees hetzij (deels) de kaas (Beaufort). De kaasfondue wordt echter geserveerd met rauwkorst zoals aangegeven op de website. En met kazen die niet uit de Savoie komen. Ook de stijl van de fondue is niks Savoyarde aan, aangezien je daar echt geen rauwkorst bij fondue krijgt. Zeker geen bleekselderij (anijs-achtige smaak bij kaasfondue? Why?) of ongeblancheerde bloemkool/champignons. Voor een restaurant dat claimt dat de chef in die regio gewoond heeft vind ik dat wel een matige insteek van een simpel en potentieel lekker gerecht. Hebben zelf wat peper en zout bij de kazen gevoegd want ze waren vrij vlak van smaak. Overigens zaten er geen krieltjes bij de fondue wat wel op facebook/website stond dat erbij zou zitten. Wel extra brood en een half pannetje kaas gehad. Qua service was er niks te klagen, en alles ging heel snel en vriendelijk. De Tarte tatin was erg lekker. Ik zou het nog wel een kans willen geven, puur omdat ik denk dat dit gerecht een verschil van interpretatie is en de service wel is verbeterd. Maar er was niks Savoyardes aan de fondue.

Doortje Verheul

Google review · 1 year ago

Heerlijk gegeten! Om voorgerecht (vleesbordje) en nagerecht (kaasbordje) tegelijk te krijgen als hoofdgerecht, terwijl mijn hubby een mooie tournedos kreeg, was geen probleem. Bij binnenkomst een glaasje Kir Royal met een amuse met echte kaviaar omdat het Valentijnsdag was, top! En de Crêpe Suzette, aan tafel geflambeerd, to die for!!! Zie je tegenwoordig bijna nergens meer op de kaart.👍😍

Bar Brasserie HAUT

198 reviews