Menu

Bekijk hier de reviews van onlinefriture familie van Dijk in Heerlen

Bekijk onlinefriture familie van Dijk

Google reviews

4.4 Super Gebaseerd op 42 reviews
5/5 beoordeling 2 years ago - zaterdag, 30 juni , 2018

Rikkert 045 schreef: Perfect.

5/5 beoordeling 3 years ago - vrijdag, 18 november , 2016

Arno Gierkens schreef: Prima service

1/5 beoordeling 4 months ago - woensdag, 19 februari , 2020

tobie pesch schreef: Beste mensen, Deze Friture heeft personeel in de tent staan die zeer onprofessioneel met U omgaan en tegen u spreken. Telefonisch erg onvriendelijk. De eigenaar is nog het ergst. Zeer onvriendelijk en smaakt het eten ook nog zo slecht. Duurt erg lang voordat het eten er nog is en ook nog koud. Gelukkig een enkel aardig personeel, maar die is er helaas mee gestopt. Ik wil mensen ten strengste afraden om hier iets te bestellen. Ik wacht liever 1 uur langer dan dat ik hier iets bestel. Conclusie: zeik tent. De groete!

1/5 beoordeling 4 months ago - woensdag, 19 februari , 2020

Frank Goossens schreef: Het eten was niet lekker. Totaal niet gaar en ook nog koud. Erg onvriendelijk en totaal niet spontaan. Ik snap niet hoe mensen hier kunnen bestellen ik doe het namelijk nooit meer. Deze mensen weten zeker niet hoe ze een friture moeten runnen. ERG TRIEST. het gedrag van de eigenaar is nog het ergst. Toen ik een klacht had deed de eigenaar alsof het mijn schuld was en was erg arrogant. Als u zin hebt in frieten zou ik niet bij deze trieste bedoeling van een friture bestellen. Doe jezelf een plezier en bestel ergens anders!

5/5 beoordeling 5 months ago - dinsdag, 28 januari , 2020

benjamin janssen schreef: Heerlijk!!!!!! Altijd optijd en als het iets langer duurt dan normaal vindt ik het niet erg want als het druk is wilt ook wel weer wat zeggen over de kwaliteit! Vriendelijk aan de telefoon en die vriendelijkheid neemt de chauffeur mee tot aan de deur. Top bedrijf heerlijke producten. Mijn favoriete , Eigen gemaakte gehaktbal Friet taco Friet zuurvlees En de heerlijke pindasaus Ga zo door!

0
We stellen jouw review zeer op prijs!x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT