Menu
Super23 Reviews 4.1

spIJS Warnsveld in Zutphen

Omschrijving

Uit eten in Zutphen? Restaurant spIJS Warnsveld bevindt zich in Zutphen en is gelegen in prachtige provincie Gelderland. Ben je toevallig in de buurt van Zutphen, kom dan gerust eens langs bij spIJS Warnsveld op adres Dreiumme 39, Warnsveld. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Contactgegevens

    Adres
  • Dreiumme 39
  • 7232 CN
  • Warnsveld
  • Nederland

Is dit uw vermelding?

Met een vermelding op mijn-restaurant.nl verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Claim uw vermeling

Hoe was jouw ervaring?

Geef een waardering voor je bezoek aan spIJS Warnsveld

Abonneer
Laat het weten als er
guest
Service
Sfeer
Eten/drinken
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google reviews

4.1 Super Gebaseerd op 23 reviews
4/5 beoordeling a month ago - Sunday, 10 May , 2020

Margriet Hofstee- van Munster schreef: Vandaag een moederdag high tea opgehaald voor mijn moeder en mijzelf. Mijn moeder was blij verrast! Qua hoeveelheid was het voldoende, de kwaliteit was echter wisselend. Jammer dat niet alles zelfgemaakt/vers was en ik miste eigenlijk ook wel iets feestelijks als een kaartje of verpakking in thema. Ik vond het vrij prijzig per persoon voor wat je ervoor kreeg. Los van dit is Spijs echt een top tent en een echte aanwinst voor Warnsveld! Voor Corona kwam ik hier graag met mijn peuter wat drinken. Nu in deze tijd bieden ze hartstikke creatieve leuke opties aan! Ik steun ze graag.

3/5 beoordeling 5 months ago - Thursday, 16 January , 2020

Folco Hengeveld schreef: Net wezen lunchen bij spIJS. Het ziet er mooi en sfeervol uit. En wat goed dat ze met mensen werken die een afstand hebben met de arbeidsmarkt. Heb er een heerlijke koffie gedronken. De panini Roma en het broodje pittige Vega smaakten goed maar waren wel wat karig. In ieder geval niet genoeg voor de grote eter. Maar we komen er vast en zeker nog wel terug. Ook voor de borrel.

1/5 beoordeling 3 weeks ago - Wednesday, 03 June , 2020

Bert De Vries schreef: Spijs ligt op een leuke locatie, als je binnenkomt dan krijg je wel een gevoel van thuis komen. Eerste indruk is dan ook fijn, alleen jammer van Corona anders had ik het echte gevoel van Spijs kunnen beleven. Ik moest het nu met een ijsje doen wat ik wel jammer vond. Het ijsje. In mijn leven heb ik veel ijs gegeten. Nu ook een aardbei ijsje gehaald want het was die dag mooi weer en had er zin in. Heb betaald, ben naar de auto gelopen en onderwijl rijdend naar huis “genoot” ik van mijn ijsje totdat ik na een paar happen in mijn ijsje kijk en ziet een aardbei zitten die half beschimmeld is. Het nare van dit is dat ik al een hap had genomen van de beschimmelde aardbei. Ben bij de bushalte maar even gestopt om over te geven. Ben zo ziek geworden dat ik 2 dagen ziek in bed heb gelegen en niks kon doen. De dokter zei dat ik voedselvergiftiging had opgelopen en dat dat wel heftig kon zijn ivm schimmels. Deze week wilde ik even mijn verhaal gaan doen maar eenmaal aangekomen bij Spijs hoorde ik de eigenaresse aan de achterkant schreeuwen tegen een klant/werknemer, waarover het ging kon ik niet horen maar ben zo omgedraaid en weggelopen. Mijn review is mijn ervaring en niet om andere klanten bang te maken. Je kan helaas geen reactie op een reactie geven dus doe ik het even zo, Dat ik meteen social media erbij pak om een slecht beeld van u zaak te geven is niet waar want wilde gewoon van man tot man een gesprek en heb in de review aangegeven dat het mijn ervaring is en niet om de klanten bang te maken! Het ijsje was helaas niet goed en dan neem ik de moed om een keer langs te gaan en dan ik hoor uw schreeuwen naar iemand! Dan heb ik helaas geen zin meer om een gesprek met u aan te gaan! Ik ben 67 jaar oud en ben oud en wijs genoeg om zelf de beslissing te nemen om geen gesprek met u aan te gaan vanwege mijn ervaringen bij Spijs. En omdat de eigenaresse mij een keer een helpende hand aanbood herkende ik haar stem! Gegroet BDV

2/5 beoordeling a month ago - Wednesday, 13 May , 2020

Simone Hompe schreef: Tot de order binnen is voor een catering opdracht wordt je vriendelijk geholpen, daarna hoor je niets meer en als je nog een vraag hebt wordt je bot te woord gestaan! Het eten was redelijk, aankleding sober.. Voor mij zeker geen Spijs meer!

5/5 beoordeling 8 months ago - Wednesday, 09 October , 2019

Danny Wiersma schreef: Fantastische chili con carne gegeten. Opgehaald meegenomen echt heerlijk. de kinderen vond het ook heerlijk. Leuke nieuwe aanwinst voor het winkel centrum. En uiteraard lekker makkelijk als ik geen zin heb om te koken 😂😂 nu nog een x lunchen 👌

0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT