Menu
Super17 Reviews 4.2

Uit eten bij Restaurant S. Coga in Rijssen-Holten

Elsenerstraat 22, Rijssen - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over S. Coga


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij S. Coga / telefoonnummer: 06 22973986

Uit eten in Rijssen-Holten? Restaurant S. Coga bevindt zich in Rijssen-Holten en is gelegen in prachtige provincie Overijssel. Ben je toevallig in de buurt van Rijssen-Holten, kom dan gerust eens langs bij S. Coga op adres Elsenerstraat 22, Rijssen. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de S. Coga

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 24 uur geopend
Dinsdag
: 24 uur geopend
Woensdag
: 24 uur geopend
Donderdag
: 24 uur geopend
Vrijdag
: 24 uur geopend
Zaterdag
: 24 uur geopend
Zondag
: Gesloten

Maps