Menu
Super1 Reviews 5

Uit eten bij Restaurant Rood, Wit & Thuis in Ameland

Duinweg 5A, Nes - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Rood, Wit & Thuis


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Rood, Wit & Thuis / telefoonnummer: 06 34979387

Uit eten in Ameland? Restaurant Rood, Wit & Thuis bevindt zich in Ameland en is gelegen in prachtige provincie Friesland. Ben je toevallig in de buurt van Ameland, kom dan gerust eens langs bij Rood, Wit & Thuis op adres Duinweg 5A, Nes. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Rood, Wit & Thuis

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: 16 00 00 00
Woensdag
: 16 00 00 00
Donderdag
: Gesloten
Vrijdag
: Gesloten
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: Gesloten

Maps