Menu

Restaurant~Steakhouse De IJsherberg, Noardeast-Fryslân

Harddraversdijk 1, Dokkum, - Noardeast-Fryslân Routebeschrijving
Super131 Reviews 4.1

Algemeen over Restaurant~Steakhouse De IJsherberg

En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Restaurant~Steakhouse De IJsherberg / telefoonnummer: 0519 229 500

Uit eten in Noardeast-Fryslân? Restaurant Restaurant~Steakhouse De IJsherberg bevindt zich in Noardeast-Fryslân en is gelegen in prachtige provincie Friesland. Ben je toevallig in de buurt van Noardeast-Fryslân, kom dan gerust eens langs bij Restaurant~Steakhouse De IJsherberg op adres Harddraversdijk 1, Dokkum. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Aangescherpte maatregelen

Horecagelegenheden (inclusief coffeeshops) sluiten vanaf 14 oktober 22.00 uur hun deuren. De volgende uitzonderingen zijn van toepassing: afhalen en bezorgen (na 20.00 uur geen verkoop van alcohol), hotels voor daar verblijvende gasten, uitvaartcentra en bedrijfskantines.

Openingstijden

De openingstijden en dienstverlening kunnen afwijken

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16 30 23 00
Donderdag
17 00 23 00
Vrijdag
17 00 23 00
Zaterdag
17 00 23 00
Zondag
Gesloten

Schrijf een review over Restaurant~Steakhouse De IJsherberg

Geef een waardering voor je bezoek aan Restaurant~Steakhouse De IJsherberg

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x