Menu
Super230 Reviews 4.2

Restaurant Torbijn in Wijk bij Duurstede

Omschrijving

Uit eten in Wijk bij Duurstede? Restaurant Restaurant Torbijn bevindt zich in Wijk bij Duurstede en is gelegen in prachtige provincie Utrecht. Ben je toevallig in de buurt van Wijk bij Duurstede, kom dan gerust eens langs bij Restaurant Torbijn op adres Langbroekerdijk 69, Langbroek. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Contactgegevens

    Adres
  • Langbroekerdijk 69
  • 3947 BD
  • Langbroek
  • Nederland

Is dit uw vermelding?

Met een vermelding op mijn-restaurant.nl verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Claim uw vermeling

Hoe was jouw ervaring?

Geef een waardering voor je bezoek aan Restaurant Torbijn

Abonneer
Laat het weten als er
guest
Service
Sfeer
Eten/drinken
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google reviews

4.2 Super Gebaseerd op 230 reviews
4/5 beoordeling a year ago - Tuesday, 22 January , 2019

luuk van loo schreef: Nice people the only down side is that there isn't much parking space

5/5 beoordeling 3 months ago - Wednesday, 04 March , 2020

Dennis Verhagen schreef: Prachtig restaurant dat pas geleden is verbouwd! Echt de moeite waard om een hapje te komen eten. De menukaart is uitgebreid en je krijgt waar voor je geld.

4/5 beoordeling a month ago - Friday, 22 May , 2020

Jacqueline Sillevis schreef: De schnitsel en de gebakken aardappeltjes waren heerlijk!lekker opgegeten aan de Kromme Rijn deze coronamaaltijd!

5/5 beoordeling 11 months ago - Wednesday, 10 July , 2019

Robertjc schreef: Bijzonder Restaurant dat in decennia is opgebouwd door het echtpaar Pierre en Corry Torbijn. In die dagen golden de uitstekende kwaliteit van met name het vlees en de enorme en uitgebreide portionering als maatstaf tot in de verre omgeving. De ruime zaak wordt sinds enige tijd voortvarend gerund door Pieter en Wendy Torbijn, trotse nazaten van Pierre en Corry. Zij hebben een evenwichtige mix gevonden tussen Torbijns' traditie van overvloed en kwaliteit, en de hedendaagse eisen op het gebied van verantwoorde voeding en het gebruik van streekproducten. De Menukaart is zo opgezet, dat men tot in detail en dieetwensen de eigen maaltijd kan samenstellen. Restaurant Torbijn ligt aan de Langbroekerwetering in een historisch interessante omgeving, waarin het aangenaam fietsen is. Je kunt er trouwens ook terecht voor een biertje, een wijntje of een frisdrankje. Interessante lunchmogelijkheid, getuige de Borrelkaart. Vriendelijk geprijsd.

5/5 beoordeling a year ago - Monday, 29 April , 2019

Rene Bosch schreef: Tijdens het 50-jarige huwelijk bij Restaurant Torbijn is het ook weer een prachtige dag met #Djonwheels natuurlijk.

0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT