Menu

restaurant Naast de Poort, Wijk bij Duurstede

Markt 16, Wijk bij Duurstede, - Wijk bij Duurstede Routebeschrijving
Super75 Reviews 4.6

Algemeen over restaurant Naast de Poort

En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij restaurant Naast de Poort / telefoonnummer:

Uit eten in Wijk bij Duurstede? Restaurant restaurant Naast de Poort bevindt zich in Wijk bij Duurstede en is gelegen in prachtige provincie Utrecht. Ben je toevallig in de buurt van Wijk bij Duurstede, kom dan gerust eens langs bij restaurant Naast de Poort op adres Markt 16, Wijk bij Duurstede. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Aangescherpte maatregelen

Horecagelegenheden (inclusief coffeeshops) sluiten vanaf 14 oktober 22.00 uur hun deuren. De volgende uitzonderingen zijn van toepassing: afhalen en bezorgen (na 20.00 uur geen verkoop van alcohol), hotels voor daar verblijvende gasten, uitvaartcentra en bedrijfskantines.

Openingstijden

De openingstijden en dienstverlening kunnen afwijken

Maandag
Gesloten
Dinsdag
17 30 22 00
Woensdag
17 30 22 00
Donderdag
17 30 22 00
Vrijdag
12 00 22 00
Zaterdag
17 30 22 00
Zondag
17 30 22 00

Schrijf een review over restaurant Naast de Poort

Geef een waardering voor je bezoek aan restaurant Naast de Poort

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x