Menu
Super2 Reviews 5

Uit eten bij Restaurant Mauritz Per Casa in Moerdijk

Landpoortstraat 39, Willemstad - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Mauritz Per Casa


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Mauritz Per Casa / telefoonnummer: 0168 472 177

Uit eten in Moerdijk? Restaurant Mauritz Per Casa bevindt zich in Moerdijk en is gelegen in prachtige provincie Noord-Brabant. Ben je toevallig in de buurt van Moerdijk, kom dan gerust eens langs bij Mauritz Per Casa op adres Landpoortstraat 39, Willemstad. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Mauritz Per Casa

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: 17 00 23 00
Vrijdag
: 17 00 23 00
Zaterdag
: 17 00 23 30
Zondag
: 17 00 23 30

Maps