Menu
Super601 Reviews 3.5

Uit eten bij Restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk in Waalwijk

Burgemeester van der Klokkenlaan 55, Waalwijk - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk / telefoonnummer: 0416 336 045

Uit eten in Waalwijk? Restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk bevindt zich in Waalwijk en is gelegen in prachtige provincie Noord-Brabant. Ben je toevallig in de buurt van Waalwijk, kom dan gerust eens langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk op adres Burgemeester van der Klokkenlaan 55, Waalwijk. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 24 uur geopend
Dinsdag
: 24 uur geopend
Woensdag
: 24 uur geopend
Donderdag
: 24 uur geopend
Vrijdag
: 24 uur geopend
Zaterdag
: 24 uur geopend
Zondag
: 24 uur geopend

Maps

Reviews

1 Reviews

  1. willem meester:

    Geplaatst op om 15:22

    Het restaurant was goed, maar de hotelkamer was verschrikkelijk er was een gat in de deur geslagen de ramen met schimmel vielen er bijna uit onder het raam stonden er vieze afvalbakken buiten, de afzuiging was afgeplakt met ductape de hele nacht stond er bovenin een motor te zoemen. de douche en vloerbedekking was vies, mijn vrouw kwam met rugpijn uit bed!