Menu
Super6 Reviews 2.7

Uit eten bij Restaurant Eetcafé Steffies in Kaag en Braassem

Julianalaan 1c, Kaag - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Eetcafé Steffies


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Eetcafé Steffies / telefoonnummer: 06 22819901

Uit eten in Kaag en Braassem? Restaurant Eetcafé Steffies bevindt zich in Kaag en Braassem en is gelegen in prachtige provincie Zuid-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Kaag en Braassem, kom dan gerust eens langs bij Eetcafé Steffies op adres Julianalaan 1c, Kaag. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Eetcafé Steffies

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 24 uur geopend
Dinsdag
: 24 uur geopend
Woensdag
: 24 uur geopend
Donderdag
: 24 uur geopend
Vrijdag
: 24 uur geopend
Zaterdag
: 24 uur geopend
Zondag
: 24 uur geopend

Maps