Menu
Super27 Reviews 3.9

Uit eten bij Restaurant D'r Fainsjmekker in Kerkrade

Markt 42, Kerkrade - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over D'r Fainsjmekker


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij D'r Fainsjmekker / telefoonnummer:

Uit eten in Kerkrade? Restaurant D'r Fainsjmekker bevindt zich in Kerkrade en is gelegen in prachtige provincie Limburg. Ben je toevallig in de buurt van Kerkrade, kom dan gerust eens langs bij D'r Fainsjmekker op adres Markt 42, Kerkrade. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de D'r Fainsjmekker

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: 11 00 20 00
Vrijdag
: 10 00 20 00
Zaterdag
: 11 00 20 00
Zondag
: 12 00 20 00

Maps