Menu
Super79 Reviews 3.5

Domino's Pizza Netherlands B.V. (Hoofdkantoor) in Nieuwegein

Omschrijving

Uit eten in Nieuwegein? Restaurant Domino's Pizza Netherlands B.V. (Hoofdkantoor) bevindt zich in Nieuwegein en is gelegen in prachtige provincie Utrecht. Ben je toevallig in de buurt van Nieuwegein, kom dan gerust eens langs bij Domino's Pizza Netherlands B.V. (Hoofdkantoor) op adres Franklinweg 33, Gorinchem. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Contactgegevens

    Adres
  • Franklinweg 33
  • 3433 KL
  • Gorinchem
  • Nederland

Is dit uw vermelding?

Met een vermelding op mijn-restaurant.nl verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Claim uw vermeling

Hoe was jouw ervaring?

Geef een waardering voor je bezoek aan Domino's Pizza Netherlands B.V. (Hoofdkantoor)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
Service
Sfeer
Eten/drinken
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google reviews

3.5 Super Gebaseerd op 79 reviews
4/5 beoordeling a year ago - Saturday, 02 March , 2019

Peter Hazenberg schreef: Nice HQ. Great doing business with business minded people👍

1/5 beoordeling a month ago - Monday, 18 May , 2020

Randy schreef: belachelijke onderneming. er kunnen geen klachten worden ingediend bij het hoofdkantoor over een bepaalde vestiging. er wordt niet alleen door de vestiging zelf achteloos en zeer onrespectvol gehandeld naar de klanten, ook de telefoniste van het hoofdkantoor vind het normaal je een 'kanker mongool' te noemen wanneer ze denkt dat het gesprek is beëindigd. nergens kan je terecht met klachten alleen bij het filiaal zelf die er vervolgens niets mee doet. NOOIT meer domino's pizza voor mij.

1/5 beoordeling 8 months ago - Saturday, 19 October , 2019

Dennis deR schreef: Beschamend die pizzas die bij 1 van jullie vestigingen in helmond de deur uitgaan!. Heb een foto bijgevoegd ter inzage, bij 17e voor die 2 afgerukte natte boterhammen!!. Ik ga me geld dus nooit meer door de raam gooien door nog mar 1x bij dominos te bestellen, is al vaker voorgekomen bij de vestiging in brandevoort. Zou zeggen voer eens controles uit ofzo! ipv consumenten te bestelen van haar geld.

1/5 beoordeling 7 months ago - Sunday, 24 November , 2019

Queeny Ridder schreef: zeer slechte sirves in Eindhoven Elckerlyclaan gehad. we hebben een bestelling gedaan om 19.10 naar 1 uur gebeld geen pizza's we zouden 15 euro korting krijgen op een 61 euro bestelling. 2 uur later nog geen pizza's we gingen weer bellen en de koerier had een ongelukje gehad het zo een half uurtje langer duren. inmiddels 21.43 nog geen pizza's mijn kind van 8 nog niet op bed wij erg boos we hebben gebeld waar onze pizza's zijn krijgen we te horen de koerier is geweest en niemand deed open. wij hebben een camera hangen er is geen koerier geweest nu omdat we zo'n honger hebben zijn we ze maar zelf gaan halen maar vind dit rond uit schandalig. ik hoop dat u dit filiaal op de vingers kunt tikken. er klopt een hoop daar niet. steeds andere medewerkers aan de telefoon gehad en alles is opgenomen. in afwachting van een reaktie van u. mvg Queeny ridder

1/5 beoordeling 7 months ago - Sunday, 01 December , 2019

Demis Woensel schreef: Slechte zaak zet er geen stap meer binnen! Tussen. 16 en 17 via gedownloade apps Pizza bestellen voor speciale prijs! Echt heel vreemd tussen 16 en 17 uur doet de website app het niet die verwijst naar bellen telefoonnummer word niet beantwoord !! En vanaf 17:01 doet opeens alles het weer en weg actieprijs!!!! En opeens wel bereikbaar ,en antwoord ja website ligt eruit en telefoon doet het niet meer!!!! Laat ik nou paar maanden geleden hetzelfde tijdens een actie gehad hebben!!! Echt slecht je word daar gewoon. Besodemieterd Zou volgende keer niet meer deze nemen maar naar New York pizza gaan oid?!!

0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT