Menu
Super18 Reviews 3.2

Uit eten bij Restaurant De Gezonde Apotheek in Friesland

Normandiaplein, Sneek - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over De Gezonde Apotheek


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij De Gezonde Apotheek / telefoonnummer: 0515 427 795

Uit eten in Friesland? Restaurant De Gezonde Apotheek bevindt zich in Friesland en is gelegen in prachtige provincie Friesland. Ben je toevallig in de buurt van Friesland, kom dan gerust eens langs bij De Gezonde Apotheek op adres Normandiaplein, Sneek. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de De Gezonde Apotheek

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: 11 00 18 00
Donderdag
: 11 00 18 00
Vrijdag
: 11 00 18 00
Zaterdag
: 11 00 18 00
Zondag
: Gesloten

Maps