Menu

Cafetaria Fûgellân Dokkum, Noardeast-Fryslân

De Houtduif 1-A, Dokkum, - Noardeast-Fryslân Routebeschrijving
Super25 Reviews 4.2

Algemeen over Cafetaria Fûgellân Dokkum

En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Cafetaria Fûgellân Dokkum / telefoonnummer:

Uit eten in Noardeast-Fryslân? Restaurant Cafetaria Fûgellân Dokkum bevindt zich in Noardeast-Fryslân en is gelegen in prachtige provincie Friesland. Ben je toevallig in de buurt van Noardeast-Fryslân, kom dan gerust eens langs bij Cafetaria Fûgellân Dokkum op adres De Houtduif 1-A, Dokkum. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Aangescherpte maatregelen

Horecagelegenheden (inclusief coffeeshops) sluiten vanaf 14 oktober 22.00 uur hun deuren. De volgende uitzonderingen zijn van toepassing: afhalen en bezorgen (na 20.00 uur geen verkoop van alcohol), hotels voor daar verblijvende gasten, uitvaartcentra en bedrijfskantines.

Openingstijden

De openingstijden en dienstverlening kunnen afwijken

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16 30 20 00
Woensdag
16 30 20 00
Donderdag
16 30 20 00
Vrijdag
16 30 21 00
Zaterdag
16 30 21 00
Zondag
16 30 20 00

Schrijf een review over Cafetaria Fûgellân Dokkum

Geef een waardering voor je bezoek aan Cafetaria Fûgellân Dokkum

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reviews
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x