Menu
Super14 Reviews 3.1

Uit eten bij Restaurant Bedrijfskantine Fokker in Papendrecht

Industrieweg 4, Papendrecht - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Bedrijfskantine Fokker


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Bedrijfskantine Fokker / telefoonnummer:

Uit eten in Papendrecht? Restaurant Bedrijfskantine Fokker bevindt zich in Papendrecht en is gelegen in prachtige provincie Zuid-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Papendrecht, kom dan gerust eens langs bij Bedrijfskantine Fokker op adres Industrieweg 4, Papendrecht. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Bedrijfskantine Fokker

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: 11 30 13 00
Dinsdag
: 11 30 13 00
Woensdag
: 11 30 13 00
Donderdag
: 11 30 13 00
Vrijdag
: 11 30 13 00
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: Gesloten

Maps