Menu
Super134 Reviews 4.5

Uit eten bij Restaurant BBQ ZieZo in Zuid-Holland

brand voorlopig gesloten, Koningin Wilhelminahaven Noordzijde 2 Wegens, Vlaardingen - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over BBQ ZieZo


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij BBQ ZieZo / telefoonnummer: 010 248 0848

Uit eten in Zuid-Holland? Restaurant BBQ ZieZo bevindt zich in Zuid-Holland en is gelegen in prachtige provincie Zuid-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Zuid-Holland, kom dan gerust eens langs bij BBQ ZieZo op adres brand voorlopig gesloten, Koningin Wilhelminahaven Noordzijde 2 Wegens, Vlaardingen. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de BBQ ZieZo

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: Gesloten
Vrijdag
: Gesloten
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: 17 00 17 05

Maps