Menu
Super60 Reviews 4.4

Uit eten bij Restaurant Bar Bistro Restaurant Le Baron in Castricum

Van Oldenbarneveldweg 6, Castricum - Routebeschrijving , Menukaart

Algemeen over Bar Bistro Restaurant Le Baron


En met deze zomerse temperaturen wil je toch niets liever dan genieten van een koud drankje op het terras? Mis het niet en reserveer bij Bar Bistro Restaurant Le Baron / telefoonnummer: 0251 651 705

Uit eten in Castricum? Restaurant Bar Bistro Restaurant Le Baron bevindt zich in Castricum en is gelegen in prachtige provincie Noord-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Castricum, kom dan gerust eens langs bij Bar Bistro Restaurant Le Baron op adres Van Oldenbarneveldweg 6, Castricum. Ben jij benieuwd waar wij allemaal te vinden zijn en of jij ook online bij ons kunt bestellen via de website of thuisbezorgd?


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer. Bekijk de reviews van onze klanten en fotos.

Foto's

Regels voor de Bar Bistro Restaurant Le Baron

Vanaf maandag 10/8/2020 moeten mensen die een restaurant bezoeken bij aankomst hun contactgegevens achterlaten zoals naam en telefoonnummer. Ook moet er weer verplicht gereserveerd worden voor een plek, voor zowel binnen én buiten. De belangrijkste regels zijn dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben.

Openingstijden

Maandag
: Gesloten
Dinsdag
: Gesloten
Woensdag
: Gesloten
Donderdag
: 16 00 00 00
Vrijdag
: 16 00 00 00
Zaterdag
: 16 00 00 00
Zondag
: 16 00 00 00

Maps