enkel de meest pure ingrediënten uit het seizoen krijgen de hoofdrol in de keuken van groenland.alle gerechten worden door de keukenbrigade puur, eerlijk en met passie bereid in verrassende smaakcombinaties

Genieten op konginsnacht met ons walking diner & koninklijke dans
Koningsnacht staat voor de deur en bij Restaurant Groenland maken we er een vorstelijk feest van! Op 26 april 2024, verwelkomen we je graag voor een onvergetelijke avond vol plezier, lekker eten en feestelijke vibes.
Op dinsdag, woensdag en donderdag:“Bij Jur”
Een nieuw concept: “Bij Jur”. Op dinsdag, woensdag en donderdag toveren we de hoge tafels in het restaurant en de lounge om tot een gezellige plek waar je kunt aanschuiven bij anderen aan tafel, of gewoon geniet van heerlijk eten en drinken met je eigen gezelschap.
 Hier kun je één of meerdere à la carte gerechten bestellen, precies zoals jij dat wilt en zoveel je maar wilt!  Je bent van harte welkom om gewoon naar binnen te lopen. En natuurlijk kun je, waar je ook zit, genieten van onze heerlijke cocktails en de wijnen uit John’s wijnboekje. Kom gezellig langs en dompel jezelf onder in de warme sfeer bij Groenland! 
dineren met een groep in groenland
grotere gezelschappen zijn van harte welkom in groenland.
botanische kas
mediterrane binnentuin
sfeervol restaurant
op de hoogte blijven van onze acties en events?

Pictures Listing

Hoe kom je bij Restaurant Groenland

Services

Bezorgen , Bier , Diner , Ontbijt , Rolstoelvriendelijk , Vegetarisch , Wijn

Schrijf als eerste een review over “Restaurant Groenland”

Food Quality
Location
Service
Price