Hoe kom je bijLoetje Almere

Adres

Richting krijgen
Place ID
ChIJgacu_yoXxkcRoUORk9em7PE

Services

Afhalen , Bezorgen , Bier , Diner , Lunch , Ontbijt , Rolstoelvriendelijk , Vegetarisch , Wijn

0 Beoordelingen

2.0
Gemiddeld
Gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Service
  3.0
 • Sfeer
  2.0
 • Eten/drinken
  1.0
 1. Tirza Teijema
  2.0/5 Gemiddelde waardering
  juni 1, 2022

  Wij waren nog niet eens klaar met eten en het eten werd zo van onze tafel gegrist, een halve biefstuk en nog een hele bak patat. De medewerkster vroeg niet of we al klaar waren.
  We hebben de medewerkster hierop aangesproken en zij reageerde met een arrogante houding terug “ dan kon je dat toch zeggen”. Geen service. Wij komen hier nooit meer.

 2. M.oornink
  1.0/5 Gemiddelde waardering
  augustus 16, 2022

  Tweede keer bij loetje gegeten
  Twee keer verlepte sla
  Aangegeven word niets mee gedaan ook gewoon afrekenen
  Kost €5,50 wat kost een krop sla!!
  Ga niet meer heen je kan het op zijn minst van de rekening halen

 3. Carla Rollman
  2.3/5 Gemiddelde waardering
  mei 21, 2023

  Wij waren afgelopen donderdag ( Hemelvaartsdag 18 mei 2023) bij Loetje Noorderplassen Almere om een tafel te reserven voor zondag 21 mei. We hadden precies aangegeven aan welke tafel we wilden zitten en er werd gezegd dat ze heel erg hun best zouden doen, ook omdat het mijn verjaardag is..
  Toen wij daar vanmiddag kwamen werd er gevraagd: wilt u binnen of buiten zitten, dus wij wilden naar onze “gereserveerde”tafel lopen,maar nee dat kon niet want ze reserveren nooit een specifieke tafel. Maar het was verder doodstil binnen, dus in principe konden we gaan zitten waar we wilden.
  Nou dat werd ons dus verteld door een jong meisje en er viel niet tegen te argumenteren, ondanks dat haar “ oudere” collega erg haar best zou doen voor ons.
  Wij zijn toen meteen weer weggegaan, want als je zo met je klanten omgaat hoeft het voor ons niet. We hebben echt al meerdere keren geluncht daar en altijd goede ervaringen, maar dit vind ik echt heel erg klantonvriendelijk.. Dus mij zien ze hier voorlopig niet terug. Heel erg jammer, want de locatie is top, maar misschien moet er nog wat aan het beleid en het personeel gesleuteld worden….

Een recensie toevoegen

Service
Sfeer
Eten/drinken