1.67
Verschrikkelijk
2 Beoordelingen

Happy Italy Rotterdam Binnenrotte

Rotterdam (Binnenrotte)
ROTTERDAM (BINNENROTTE)

Hoe kom je bijHappy Italy Rotterdam Binnenrotte

Adres

Richting krijgen
Place ID
ChIJW_pgLVozxEcRaxfpimCoxkg

Services

Afhalen , Bezorgen , Bier , Diner , Lunch , Ontbijt , Rolstoelvriendelijk , Vegetarisch , Wijn

0 Beoordelingen

1.7
Verschrikkelijk
Gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Service
  2.0
 • Sfeer
  2.0
 • Eten/drinken
  1.0
 1. R.Wikkeling
  1.7/5 Gemiddelde waardering
  juli 17, 2021

  Zeer slechte indruk.
  Ik ging er woenddag 14 juli jl met een goede vriendin heen om er te dineren en na 20 minuten wachten, tussen een menigte, met het zelfde doel, verscheen er een zeer onvriendelijke Italiaanse vrouw met vuurrode lippen en een arm, die blauw zag van de tatoeages, ons in gebroken engels, maar op niet mis te verstane toon te verstaan gaf, dat we het eerste halfuur of misschien wel langer, niet hoefde te rekenen, op zitplaats, en dat terwijl ik diverse vrije tafels in het restaurant zag. 
  Op mijn vraag waarom, antwoordde ze kort maar krachtig, “Vanwege personeelsgebrek en buiten op het terras wordt er niet bediend”.
  Na deze mededeling besloten we een wandeling te maken naar een ander Italiaans restaurant op de Goudsesingel 67, n.l. restaurant “Due Torino” waar we zeer vriendelijk werden verwelkomd en de bediening vriendelijk was.
  Due Torino zoals later zou blijken, is een familie restaurant, waar de klant nog steeds als gast wordt behandeld, de tafels netjes met wittafellinnen zijn gedekt, de obers vriendelijk zijn en het eten voortreffelijk smaakt. Al met al hadden wij toch nog een zeer fijne avond.
  Een verschil van dag en nacht met “Happy Itali”, waar ik mij nooit meer zal laten zien. 

 2. Sinem
  1.7/5 Gemiddelde waardering
  augustus 23, 2021

  Afgelopen zaterdag was ik met een vriendin bij Happy Italy in Rotterdam bij de Binnenrotte (blaak). In het begin was alles nog goed, tot halverwege. 

  Wij hadden allebei een teramisu en water besteld bij een jongen en nog 2 keer herhaald dat het om 2 teramisus ging. De jongen zei oke prima. Even later kwam er maar 1 teramisu aan . Na 10 min vroegen we aan een van de medewerkers ( een mevrouw) waar de andere teramisu bleef. Zij gaf aan dat ze even zou kijken. Na 20 min kwam er nog steeds niks aan, dus riepen we de mevrouw weer. We werden heel grof door haar aangesproken dat ze net een teramisu heeft gebracht en die andere net heeft aangeslagen. Toen mijn vriendin zei dat we 2 tegelijkertijd hadden besteld, herhaalde ze schreeuwend en heel grof haar zin. Alle andere klanten keken naar ons… Toevallig kwam er een ober zojuist aanlopen met het toetje, maar de hele sfeer was hierdoor al verpest. Zoiets heb ik nog nooit bij geen enkel restaurant meegemaakt. Groffe dame die geen eens excuses kon aanbieden, en deed alsof de fout bij ons lag. 

  Ik hoop graag dat in ieder geval de medewerkers daar worden aangesproken. 

  Wij zullen in ieder geval nooit meer bij Happy italy gaan eten, na deze rare situatie. Klanten op deze manier te behandelen… ik heb er geen woorden voor…

Een recensie toevoegen

Service
Sfeer
Eten/drinken