BIJ DE PASTORIJ….
Trots!
Over de pastorij
Huiselijke gezelligheid en een tikje trendy
Openingstijden 2024 Dinsdag – zondag : Vanaf 12.00 uur. Maandagen gesloten. 23-24, 25 en 26 december gesloten. 31-12 en 01-01 gesloten
Schoon
Heerlijk
Gezellig
BEKIJK HET MENU BIJ DE PASTORIJ
Liefde gaat door de maag
Kom met honger en ga met een gelukkig gevoel huiswaarts
Bij de Pastorij is de plek in het centrum van Hoogerheide waar onze gasten zich in een sfeervolle en gezellige ambiance welkom voelen. In ons aparte proeflokaal worden meer dan 40 speciaalbieren geschonken. Hier drink je een aperitief of spreek je af voor een biertje, borrel of cocktail. Het restaurant is dagelijks geopend. Je bent hier welkom voor een lunch, diner, zakelijke bespreking of gewoon voor een kop koffie met een lekker stuk  appeltaart of wafel. Op ons trendy en opvallend terras kun je genieten van de laatste trends wat betreft drank, sfeer en gerechten. Het restaurant beschikt over twee authentieke schuifdeuren waardoor het tweede gedeelte ook gebruikt kan worden voor familiefeestjes of private dining.
Openingstijden 2023 Dinsdag – zondag : Vanaf 12.00 uur Maandagen gesloten. 24, 25 en 26 december gesloten. 31-12 en 01-01 gesloten.
ontdek
Onze sfeer en gerechten
Welkom
Bel ons
+31 (0) 164 – 660 822
Mail
info@bijdepastorij.nl
Tijdelijk alleen telefonisch mogelijk om een tafel te reserveren.
***
Bel 0164 – 66 08 22
We gaan een mooi tafeltje voor je reserveren, tot ziens

Pictures Listing

Hoe kom je bij Bij de Pastorij

Services

Afhalen , Bezorgen , Bier , Diner , Lunch , Ontbijt , Rolstoelvriendelijk , Vegetarisch , Wijn

0 Beoordelingen

4.0
Gemiddeld
Gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Food Quality
  0.0
 • Location
  0.0
 • Service
  4.0
 • Price
  0.0
 1. Angel
  4.0/5 Gemiddelde waardering
  april 10, 2023

  Nu voor 4e keer geweest. Het was deze 4e keer wel een wat mindere ervaring dan de andere 3 keer helaas.
  Zowieso jammer dat er niets aan de paasbeleving werd gedaan, het was tenslotte 1e paasdag. Sfeer was verder goed alleen nu extreem lang wachten. Glutenvrij was het deze keer minder. Er werd 2x een foutje gemaakt en het gv brood was heel droog en daardoor niet smakelijk. Nagerecht (creme brulee) vonden wij ditmaal ook niet naar wens en anders van smaak. 2 vd 4 voorgerechten vielen ons ook tegen. Ze proberen wel hun best te doen om eea te herstellen maar het is toch jammer en beetje teleurstellend na 3 super goede ervaringen. Voorlopig voor ons dus even niet meer maar het blijft een gezellig restaurant verder.

Een recensie toevoegen

Food Quality
Location
Service
Price