Menu

De beste en de leukste restaurants in prachtige provincie Noord-Brabant.

Wanneer je in Noord-Brabant een keer wilt uit eten, kun je zeker een aantal leuke dorpjes bezoeken om alleen of met iemand anders lekker gaan eten. De beste bezochte restaurants van Noord-Brabant liggen in Eindhoven, Den Bosch, Valkenswaard, Deurne en Breda.

Uit eten in Eindhoven

Als je van sushi houd dan moet je zeker een keer bij Mood gaan eten in Eindhoven, altijd vers bereid en is makkelijk te vinden. Hou jij ook zo van Italiaans eten, dan is Antonio’s de beste plek in Eindhoven om heerlijke pasta’s te gaan eten en exclusieve wijnen te proeven. Een heerlijk stukje Italië in het centrum van Eindhoven.

Uit eten in Valkenswaard

Valkenswaard ligt net onder Eindhoven waar je heerlijk kunt gaan uit eten. Of je nu van sushi, all you can eat of wereldse gerechten houd, in Valkenswaard kan dat gewoon. Als je van Grieks eten houd dan kun je het beste bij Sirtaki eten in Valkenswaard. Ben je met een grote groep of met z’n tweeën , dan kun je ook heerlijk wereldse gerechten gaan eten bij Le Troubadour in Valkenswaard op de markt.

Uit eten in Deurne

In Deurne kun je van alles vinden, van Grieks restaurants tot sushi’s en Italiaans À la carte.  In Deurne bevinden zich 2 Griekse restaurants Rhodos en Kreta, naar onze mening  is Rhodos beter en heeft een gezellige sfeer, lekker  vooraf een ouzo, en daarna kun je  ervoor kiezen om voor de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten te gaan. En niet te vergeten voor de lekkere nagerechten. Als je geen ijsje meer op kunt maar wel een lekkere koffie wilt hebben hebben ze hier ook koffie met verschillende soorten likeuren erin geserveerd.  Ook in Deurne kun je lekker Italiaans gaan eten bij Senza pari

 

0
We stellen jouw review zeer op prijs!x
()
x

Restaurant claimen

Je hebt mijn-restaurant.nl ontdekt! Dat is fantastisch! Wees welkom en claim direct jouw restaurant.

Claim uw restaurant

Restaurant aanmelden

Word partner van mijn-restaurant.nl Ik ben restauranthouder wil graag een samenwerking met mijn-restaurant.nl

REGISTREER MIJN RESTAURANT